Project Gallery

  • 02
  • 03
  • 04
  • 05
  • 06


Project Description

THE BRIEF

Our clients who are Accountants purchased their new premises and approached KLC Architects to produce a Ground floor rear extension and Internal alterations to maximize their office space for their staff.

THE CHALLENGE

To provide our clients with the space they envisioned, we resorted to the Full Planning Application process with Spelthorne Council and obtain the maximum internal space.

The surface water and waste proposals were also liaised with Thames Water as the whole site was extended.

THE OUTCOME

We completely dominated the rear extension and the client was able to achieve the internal space reconfiguration with W/C facilities for staff and visitors.

Date

Role

Architect. Completed in 2018

Tags

Architect,extension,Commercial,Accountant