Project Gallery

  • 04
  • 2019 05 15 134912
  • 06
  • 01
  • 02
  • 03
  • 10
  • 05
  • 08
  • 09


Project Description

THE BRIEF

Our Developer clients purchased the Ground Floor Flat with a Cellar located in Wandsworth, near the high street. Rear extensions are evident within the immediate and wider area.

THE CHALLENGE

The requirement is to extend the rear ground with a flat roof and bi-folding doors to the rear. We were also able to propose an additional bedroom and an ensuite. The flats above were inhabited and the challenge was to minimise disruption and complete works within the given time period.

THE OUTCOME

The Client was pleased with the additional bedroom and rear extension, thus increasing the value of the property for sale or rental. The kitchen was fitted out in a timber worktop with a warm finish throughout. The design and external appearance of the rear extension, including the overall height and depth, is considered to be such that there wasn't any undue impact upon the character of the building itself.

BOOK A DESIGN SESSION WITH US

Through our long-standing relationship with Wandsworth Officers and liaising with the case officer during the Wandsworth planning process, we were able to obtain planning permission

Date

Role

Architect. Completed in 2018

Tags

Architect,extension,Commercial,Flat,Wandsworth,London